Vobis computers Hoevelaken Vathorst Amersfoort

Computer zomer APK-Vobis Computers

Vobis Computers Hoevelaken adviseert over uw computer voor deze zomervakantie. De zomervakantie staat voor de deur, dit is een mooi moment om uw laptop of PC te brengen voor een computer APK! Zo mist u hem geen dag en wij zorgen ervoor dat uw laptop of PC klaar staat als u terug bent. Een frisse start na de vakantie, heerlijk.

Betrouwbaar, veilig en altijd werkend.

Een periodieke keuring (APK) van een computer en/of laptop zorgt ervoor dat deze uitstekend blijft functioneren. Wij analyseren de hardware en software van uw laptop en/of pc op eventuele gebreken. Op deze manier kunnen problemen vroegtijdig worden opgespoord. Deze analyses zijn nodig om u te kunnen garanderen dat u weer met goed vertrouwen kunt werken met uw laptop of pc. Tevens schonen wij uw laptop en/of pc ook op, verwijderen ongewenste programma’s en controleren of uw anti virus programma nog wel up to date is. Wist u dat elke keer als u een website bezoekt er ongemerkt informatie achter blijft op uw laptop en/of pc, zo weten ze precies wat uw interesses zijn. U wilt toch ook niet dat ze alles van u weten, schoon deze bestanden daarom van tijd tot tijd op. Ook dit doen we voor u met de APK.

Een periodieke keuring (APK) van een computer of laptop bestaat uit o.a. de volgende controles:

•Drivers worden geüpdatet
•Gehele beveiliging checken
•Eventuele (fout)meldingen oplossen
•Onnodige start-up processen uitschakelen
•Check op Malware, Toolbars, virussen, wormen en Phishing
•Systeem optimalisatie
•Advies op maat

APK laptop of comptuer

De APK voor uw laptop of computer.

Wilt u meer informatie kijk dan op de Vobis pagina, klik hier. U laptop of pc is bij ons in veilige handen, wij gaan uiterst voorzichtig om met uw persoonlijkheden. Wij staan de hele zomervakantie non-stop voor u klaar. Zien wij u straks in de winkel?

Vraag de verkoper naar meer informatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.