MAAK KENNIS MET ELECTROSTYLIST BERRY WETERINGS

Berry Weterings is sinds 2011 de trotse eigenaar van Electro World Weterings. Berry is een ondernemer in hart en nieren en is het liefst continu bezig met zijn werk. De klant staat voor Berry altijd op nummer 1. Om bij te blijven vindt de eigenaar van Electro World Weterings het heel belangrijk om alle ontwikkelingen in de branche op de voet te volgen.

SMART

Hoe Berry echt wordt uitgedaagd? Door een compleet Smart Home te mogen bouwen. Sinds kort is Berry zelf eigenaar van een compleet ingericht Smart Home. Ook zijn medewerkers heeft hij enthousiast gemaakt voor het smartconcept. Het team bestaat dan ook uit enthousiaste gadget- en elektronicaliefhebbers met een sterk oog voor interieur. Deze combinatie maakt dat het team van Berry een totaalpakket kan bieden.

ADVIES OP MAAT

Berry is al vanaf het begin aangesloten bij ElectroStyling en gelooft sterk in het concept. Hij vindt het belangrijk om zich te onderscheiden qua aanbod en oplossingen op het gebied van smart ten opzichte van zijn concurrenten. Berry’s enthousiasme voor smart werkt aanstekelijk. Volgens de ondernemer wil de consument graag smart zijn, maar moet het niet te ingewikkeld worden. Luisteren naar de wensen van de klant en die wensen omzetten in een persoonlijk advies op maat, dat is waar Berry en zijn team naar streven.

VOORDELEN VAN SMART HOME

  • Steeds toegankelijker.
  • Groot bediening- en gebruiksgemak.
  • Muziek in je hele huis beluisteren. Via de app kun je bijvoorbeeld bepalen wat je in welke kamer wilt horen.
  • Camera’s: Altijd een veilig gevoel.
  • Smart verlichting: Aanwezigheidssimulatie: Altijd iemand thuis.
  • Smart koelkast: voorraad beheren en als iets op is, bijbestellen.
  • En nog veel meer!!

De ElectroStylist adviseert over de juiste smart technologie in het interieur, zorgt voor een perfecte installatie en biedt training en ondersteuning voor de gebruiker. Smart Living betekent: met technologie je leven comfortabeler maken. Veel mensen weten wel iets van alle nieuwe mogelijkheden van smart technologie, zoals smartphones, volautomatische zonwering en automatische verlichting. Maar het op een mooie manier integreren van die mogelijkheden in je huis, dat vraagt om een professionele aanpak. ,,Ik ben blij dat steeds meer mensen tijdig met hun plannen bij ons komen. Zo kunnen we alle smart voorbereidingen treffen: de juiste plaats voor kabels, aansluitingen en apparatuur.”

Wilt u weten wat er in jouw nieuwe/verbouwde huis mogelijk is? Onze ElectroStylist Berry vertelt je daar graag geheel vrijblijvend alles over. Maak daarom nu een afspraak voor een Smart Ready Quickscan! Want een Smart Home begint met een doordachte voorbereiding.

Maak een afspraak

en ontdek de mogelijkheden van ElectroStyling in uw huis!

033 253 46 01

of vul onderstaand formulier in.

2 + 1 = ?