Vobis Computers & Laptops met uitstekende service | Vathorst Hoevelaken

Opening Vobis Computers Hoevelaken

Na jaren van afwezig is er weer een mooie computerwinkel in Hoevelaken. Waar grote computerwinkels als Mycom en Dixons het veld moesten ruimen, durft Electro World Weterings het aan een samenwerking aan te gaan met het Shop-In-Shop concept van Vobis Computers.

Vobis is van oudsher een grote naam onder de computerwinkels in Nederland. Ze hebben geen eigen winkels, maar wel een beproeft Shop-In-Shop concept die de afgelopen jaren een enorme groei doormaakt! Door de jarenlange ervaring is er een goede service en garantie afhandeling met de merken opgebouwd, is er veel kennis aanwezig voor reparaties en een prijs die concurrerend is. Met een breed assortiment, variërend van PC’s, laptops en tablets tot printers, cartridges en veel andere accessoires wordt er nu een breed publiek bediend. Maar ook voor het oplossen van storingen en het uitvoeren reparaties kunt u op de Westerdorpsstraat terecht.

ElectroStylist Berry Weterings, die natuurlijk bekend is met netwerken en Smart oplossingen voor in en om het huis, is trots op deze uitbreiding van het assortiment. “Computers en netwerken vormen de brug tussen uw televisie/muziek en Smart Living. Op deze manier kunnen we onze service aanbieden over de hele breedte. Is uw PC besmet met een virus of heeft u slecht WiFi kom dan eens langs. Wij kunnen het voor u oplossen.”

Vrijdag en zaterdag, 29 en 30 april vindt de officiële opening plaats, die gepaard gaat met leuke scherpe aanbiedingen. Het personeel is met gerichte trainingen voorbereid om klanten goed te kunnen adviseren en zelfs de lastigste vragen adequaat te kunnen beantwoorden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.