Smart home Bilthoven

Smart home Bilthoven

Electroworld Weterings is gespecialiseerd in Smart Home Bilthoven en omstreken. Uw lampen in huis bedienen met een smartphone of tablet. Overal in huis draadloos muziek luisteren. De verwarming op afstand bedienen en misschien wel uw huis op afstand in de gaten houden met een beveiligingscamera. Dat noemen wij Smart Living, of Smart Home. Misschien weet u niet of het bij u in huis mogelijk is, of twijfelt u over de verschillende mogelijkheden voor Smart Home en wilt u advies over de smart oplossing die het beste bij uw wensen, budget en leven past.

Om op al deze vragen antwoord te geven en uw smart woonwensen werkelijkheid te maken, staat het team van ElectroStylist Berry Weterings voor u klaar. Een specialist die u alles kan vertellen over de mogelijkheden in uw huis. Berry denkt met u mee en geeft advies op basis van uw smart living wensen en budget. ElectroStylist Berry maakt een plan van aanpak voor uw woning, regelt de installatie van alle slimme toepassingen en ontzorgt u bij de realisatie van uw wensen.

Smart Home mogelijkheden in uw huis

Bij nieuwbouw of bij een verbouwing wordt steeds vaker rekening gehouden met nieuwe mogelijkheden van slimme technologie. Maar ook in uw bestaande huis kunt u genieten van alle smart mogelijkheden, zonder een ingrijpende verbouwing. Hak- en breekwerk is niet meer nodig, want er zijn tegenwoordig verschillende mogelijkheden die u alle comfort bieden en geschikt zijn voor installatie achteraf.

Advies Smart Home in Bilthoven

U kunt bij ElectroStylisten Berry Weterings terecht voor onafhankelijk advies over Smart Home in uw huis in Bilthoven en omstreken. Altijd met oog voor uw wensen en budget. Bijvoorbeeld met de Smart Ready Quickscan. Die geeft direct inzicht in de smart mogelijkheden in uw huis. Ook voert de ElectroStylist de wifi-scan voor u uit, brengt mogelijke wifi-problemen in kaart én lost deze op.

Installatie

Bent u toe aan Smart Home of Smart Living en wilt u de techniek door een professional laten installeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u van A tot Z ontzorgen bij de realisatie van uw smart woonwensen of het oplossen van wifi-problemen.

Service

De zekerheid dat alles naar wens functioneert en blijft functioneren is één van de belangrijkste aandachtspunten. Heeft u vragen of loopt u tegen problemen aan, dan staat onze ElectroStylist Berry Weterings en zijn team altijd voor u klaar.

Interesse in Smart Home Bilthoven?

Wilt u van uw huis in Bilthoven ook een Smart Home maken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Bel 033 253 46 01, stuur een mailtje naar: weterings@electroworld.nl of kom eens langs in de winkel!

Contact

Electro World Weterings
Westerdorpsstraat 20
3871 AX Hoevelaken
033 253 46 01
weterings@electroworld.nl

Afspraak maken?

Laat hier je telefoonnummer achter, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug!

Kijk ook eens bij