• Het team van

  ELECTRO WORLD WETERINGS

  Electroworld Weterings Smart home Amersfoort

Klik op de foto… en lees verder.

Berry Weterings

Berry Weterings

ElectroStylist, Ondernemer
Arjan Molenaar

Arjan Molenaar

Verkoop Medewerker
  Jaro de Groot

  Jaro de Groot

  Technisch medewerker
   Danny van de Hesseweg

   Danny van de Hesseweg

   Technisch medewerker
    24436460464

    Geschiedenis

    Electro World Weterings is opgericht in 1972 en is sinds 2007 in Hoevelaken.

    De oprichting werd gedaan door Pierre Weterings, met veel passie heeft hij het familiebedrijf groot gemaakt door klein te blijven. De aandacht moet bij de klant zijn. Deze passie is bij zijn zoon Berry met de paplepel ingegoten. Het familiebedrijf in Hoevelaken wordt sinds 2011 gerund door Berry Weterings en zijn medewerkers. Berry heeft het familie verder groot gemaakt. Nieuwe productgroepen als IT (advies en reparatie van computers onder andere) en Smart Home toegevoegd. Hierdoor kan Electro World Weterings een totaalpakket aanbieden aan zijn klanten. Service staat voorop alles, het hele team vindt het belangrijk dat u als klant tevreden bent met uw aankoop. Wij pretenderen niet de goedkoopste te zijn, maar wel de beste in onze service en aandacht naar de klant!

    Anno nu

    Electro World Weterings is ook het Smart Interieur Adviesbureau voor de regio Hoevelaken en Amersfoort.

    Steeds meer producten communiceren met elkaar via het (draadloze) netwerk. Belangrijk is dan ook om tijdens de nieuwbouw of verbouw van een woning de juiste voorbereidingen te treffen om alles goed met elkaar te laten samenwerken.

    Het team van Electro World Weterings adviseert consumenten over de oplossingen die er zijn en bieden begeleiding met de nieuwbouw of verbouw. Berry is hierin gespecialiseerd en is opgeleid tot Electro Stylist.

    Electro World Weterings, de juiste keuze!