Arjan | Elektronicawinkel Hoevelaken Vathorst

Arjan Molenaar

Verkoop Medewerker

Hoi! Ik ben Arjan! Ik ben bijna 40 jaar oud (11-10-1977), 18 jaar getrouwd en vader van drie zoons. Begonnen bij een prijsvechter, bij wie ik ben opgeklommen tot bedrijfsleider, blijkt mijn interesse vooral bij de producten en de service te liggen.

Al ruim 18 jaar is elektronica mijn passie. Begonnen in een tijd dat de beeldbuis zo plat mogelijk moest zijn en breedbeeld in opkomst was, leef ik nu in een tijd dat het scherm de andere kant op buigt en alles draait om scherpte en een zo groot mogelijke kleurendoos. Ik vind het enorm belangrijk dat een klant zich thuis voelt in mijn advies. Mijn advies moet aansluiten bij de gesproken en onuitgesproken wensen van de klant.

Voor de vakhandel zie ik met name toekomst aan de service kant. Wat betreft de prijs, is er op internet altijd iemand goedkoper. Wat betreft service, mag er niemand iets beters bieden. We zullen als vakhandel onze pijlen moeten richten op ‘kennis’. Met kennis onderscheiden we ons van  de rest van de markt. Des te beter de kennis, des te beter het advies!

De toekomst zit in slimme oplossingen. Van ouderen wordt verwacht langer thuis te blijven wonen.  Jongeren wensen dat hun thuis meer comfort omvat. Ik omvat dit in ‘Smart Living’, een thuis dat meedenkt met jouw wensen. ‘Smart’ is een specialisme van Weterings, met name met de ondersteuning van ElectroStyling van Rudirick de Jong, eisen wij een belangrijke positie op binnen het begrip ‘Smart Home’!